Cum să utilizați lămâia pentru a pierde în greutate


Kilogramele se depun, atunci când metabolismul nu mai este funcțional. Cum poate fi acesta readus la parametrii săi normali? În niciun caz prin diete lungi, menite să ne înfometeze, ci mai degrabă prin efectuarea unui program bine definit de efort fizic.

În acest fel, nu va fi nevoie să alergăm ca la maraton, dar se impune să facem mișcare de trei ori pe săptămână și să mergem pe jos zilnic.

Tot în scopul de a ajuta digestia, poate fi utilizată lămâia, cunoscută deja pentru multiplele ei beneficii, în sănătatea noastră. Astfel, se pare că sucul de lămâie are un nivel ridicat de acid, care contracarează efectele negative ale alimentelor dulci și stimulează sistemul digestiv.

Modalități de a utiliza lămâia, în eficientizarea metabolismului:

Se taie lămâia în jumătate. Se stoarce fructul, într-o sticlă de 2,5 decilitri. Se adaugă apă la temperatura camerei, în sticlă. Nu se utilizează apa rece, deoarece corpul va necesita un efort suplimentar pentru a încălzi sucul de lămâie, amânând, astfel, procesul digestiv. Se amestecă bine conținutul sticlei și se bea imediat.

Efectele cele mai bune ale acestei băuturi sunt obținute, dacă se consumă dimineața, pe stomacul gol.
Cealaltă jumătate de lămâie este păstrată la frigider, într-un celofan.

Dacă se va proceda așa, în fiecare dimineață, organismul își va activa metabolismul, înainte de consumarea caloriilor, în timpul zilei. Limonada s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă, în lupta cu kilogramele.

Trei litri de apă se fierb, apoi se răcesc, până se aduc la temperatura camerei. Se combină cu 50 de grame de suc de lămâie. Dacă se dorește, se pot adăuga felii de lămâie.

Apoi, se adaugă 50 de grame de miere și se amestecă totul foarte bine. Conținutul se împarte în trei părți egale și se bea de trei ori pe zi: dimineața, la prânz și seara. Se poate suplimenta dieta cu ceai verde (câteva cești).

De asemenea, nu este permis nimic altceva de mâncare, pentru ca sucul din lămâie și miere să-și facă efectul de a purifica organismul de toxinele acumulate.

Această dietă nu se ține mai mult de o dată pe lună, timp de cel mult două zile.

log in

Captcha!

reset password

Back to
log in